GÄRDANBLADET  JANUARI 2017

 

 

FÖRVARING AV CYKLAR I CYKELFÖRRÅDEN OCH CYKEL UTE:

Tänk på att märka dina cyklar med namn och adress samt 2016-2017 gäller även

sparkar. Cyklar utan märkning och cykelrester samt sparkar kommer att tas bort under slutet av februari.

NI SOM HAR CYKELN UTE VID PORTEN MÄRK DEN !!! VÄND DIG TILL KONTORET SÅ ORDNAR VI EN LITEN KLISTERREMSA SOM DU KAN FÄSTA PÅ DIN CYKEL. Omärkta cyklar kommer att tas bort.

 

GARAGE :

Håll så snöfritt det bara går framför ditt garage. Annars är det risk att gummilisten fryser fast och går sönder när du öppnar dörren. Skulle den vara fastfrusen, försök inte slita inte upp dörren med våld utan försök salta lite eller kontakta kontoret så får du hjälp med att öppna porten. GLÖM EJ SÄTTA LÅSOLJA I LÅSET SÅ DET INTE FRYSER.

 

AVLOPP:

Märker du att vattnet rinner undan sämre vänta inte med att åtgärda stocket utan åtgärda det direkt. Har du otur kan det orsaka översvämning med vattenskada som följd.

KAN DU INTE ÅTGÄRDA STOCKET SJÄLV KONTAKTA VICEVÄRDSKONTORET.

Fastighetsskötaren åtgärdar detta mot betalning.

 

RÖR UNDER DISKBÄNKEN:

För att förhindra vattenskada, tänk på att titta till rören under diskbänken då och då. Kolla att det inte syns nån fukt, känn gärna med handen runt rören också. Det har hänt att rör glidit isär och orsakat vattenskada.

Du som har diskmaskin kolla att maskinens slangar är fina och hela och sitter fast. Samt se till att ha plastskydd under diskmaskinen.

 

SOPHUSEN:

En vädjan att vi alla sorterar och ser till att det är rätt sak på rätt plats i våra sopkärl.

 

SKRIVELSER:

 

Tänk på att när du lämnar in en skrivelse till styrelsen måste du underteckna den med ditt namn och adress för att få den behandlad.. Anonyma skrivelser behandlas inte utan hamnar direkt i papperskorgen.

 

 

 

 

Tel kontoret 67776, hemsidan www.brfgardan.com