Gärdanbladet  september 2009

 

 

TACK till sommarjobbare Anton Björnfot och Christoffer Öhman!

TACK också till de som vattnat våra blommande farthinder, gjort fint i rabatter

och planterat på området.

 

 

Bastuvärdar;Vi har fått tillskott på ”bastuvärds fronten”.Bastuvärdarna är; Jan Bottne, Gösta Fredrikssson, Erik Henriksson och Per-Åke Tingvall.

Bastuvärdarna har ”småfixat” lite i ”för rummet” till bastun – TACK för det iniativet!

 

Nyckel till tennisplan;Andreas Callin som varit ansvarig för nyckeln till tennisplanen –där det finns möjlighet att b.la vinterförvara sin båt etc. lämnar över ansvaret för nyckeln till Leif Larsson.

 

Informationsmöte; Det blir ett informationsmöte någon gång under oktober eller november månad där bland annat fasader och balkonger kommer att tas upp. Anslag om datum, tid och plats kommer att sättas upp på dörren in till trapphusen.

 

Parkkompaniet; Parkkompaniet har gjort en översyn och ett förslag över hur vi på Burströmska kan göra vårt område ännu finare. Planskiss på detta finns att se på kontoret.

 

Tvättstugan; Sopbehållaren som finns tillgänglig i tvättstugan skall i första hand endast användas till ”ludd” och skräp –som kommer från torktumlaren och golvet. Övrigt, som t.ex. sköljmedelsflaskor och tvättmedelspaket sorteras på respektive ställe i sophuset.

 

Förlsagslådan; finns på väggen vid ingången till vicevärdskontoret. Lämna gärna tips och idéer där –som kan göra området ännu bättre.

Hör också av dig till styrelsen om du har idéer eller funderingar. Gör det skriftligt, så att du får ett svar.

 

 

 

Styrelsen.