Gärdanbladet  Maj 2009

Semestertider

Vicevärdskontoret kommer att vara semesterstängt v.28-32. Vid akuta problem då kontoret är stängt under denna period, ring Securitas tel: 0920-211320. (Numret finns även på anslagstavlan i trapphusen)

Vår fastighetsskötare har semester v. 26-27 samt 31-33.

Vi kommer även i år att ha en sommarjobbare som hjälper till med lite av varje på området.

Vinterförvaring på tennisbanan

Söndagen den 24/5 kommer den som vill att kunna hämta ut sin båt etc. från vinterförvaringen på tennisplanen.

Du som inte har möjlighet då kan kontakta Andreas Callin på tel:073-0455133.

Sommarbastu

Bastun stänger för enskilt bruk den 15:e juni.

Dagen före midsommar 18:e juni:

Damer: kl 12.00-16.00,         Herrar: kl 16.00-20.00.

Resten av sommaren kommer damerna att bada torsdagar 15.00-20.00, herrar fredagar 15.00-20.00. Vi kan ha bastun öppet på detta sätt tack vare att Erik Henriksson Bv82 och Per-Åke Tingvall Bv90 ställer upp som extra bastuvärdar under sommaren. Det tackar vi för.

Bastun öppnar som vanligt igen den 17:e augusti

Rastning Hundar/Katter

Observera att det inte är tillåtet att rasta hundar eller katter inom området. Om det händer en “olycka” se till att plock upp efter er.

Grillning

Grilla skall vi inte göra på våra balkonger på grund av brandrisk samt olägenhet för dina närmaste grannar. Om du använder egen grill, tänk på att grilla en bit från huset.

En liten påminnelse inför sommarens grillsäsong: På våra grillplatser får endast kol eller bricketter användas (ej ved).

Håll området rent och snyggt – kasta inte flaskor, fimpar och annat skräp. Om vi alla plockar upp efter oss när vi har grillat mm. så får vi en trivsammare utemiljö.

Blomrabatter

Vill du göra “din” rabatt ännu finare, så finns det fortfarande markplattor att hämta hos fastighetsskötaren. Hoppas att ännu fler inspireras till att försköna vårt område.

Tack alla flitiga trädgårdsentusiaster, som gör det fint för oss alla!

 

 

Styrelse och personal önskar alla en riktigt trevlig sommar!