Augusti-07                                                  Gärdanbladet                          

 

 

Nu är hösten här och vi hoppas att alla haft en riktigt skön sommar.

 

Ett stort tack till vår sommarjobbare Joakim Eriksson för väl utfört arbete!

 

Utomhusmiljö

Som de flesta säkert har märkt så har flera nya grillplatser med utemöbler utplacerats på området. Vi hoppas att det ska bidra till en trevlig stämning och gemenskap och att många passar på att njuta av de fina höstdagar som förhoppningsvis kommer framöver…

 

 

Vi vill också framföra ett stort tack till trädgårdsgruppen och alla andra som hjälpt till att förbättra vår gemensamma utomhusmiljö.

 

Har du någon favoritplats på området där du skulle vilja ha en sittplats? I så fall så finns det fortfarande en hel del bänkar kvar för utplacering som du kan använda.  Kanske har du en granne som vill hjälpa dig att placera ut den? Hör av dig till kontoret för att få en bänk och berätta var du vill sätta den.

 

Om du har någon trevlig idé om något som du vill göra för att det ska bli trevligare på området, så hör av dig till Ingela på kontoret och berätta. Alla egna initiativ är mycket välkomna.

 

Genom att själva stå för idéer och arbete för att öka trivseln på området, håller vi samtidigt nere kostnaderna.

 

Balkongöverliggaren                                                 

Du som inte hann olja in i våras, nu kommer sista chansen före vintern att hämta ut olja till balkongöverliggaren.

Tisdag den 4/9 mellan klockan 16.00-18.00 kommer Kenneth att finnas tillgänglig i garaget för att dela ut olja. Kom ihåg att ta med dig egen (liten) burk att ta oljan i.                                                                                           

Balkonger

I förra Gärdanbladet påminde vi de som hade avvikande färg på träväggen  att återställa till vitt under sommaren, då en översyn av våra fasader skulle ske under hösten. Nu är det dags och översynen är planerad till vecka 37-38.

 

Grovtättstugan

För er som undrat varför det står HSB vissa dagar i bokningslistan, så beror det på att vår trappstädare nyttjar stugan till att tvättar moppar mm.

 

Styrelseändring

Från och med den 14/8 ersätter Ketty Skogqvist  Carin Vallgren som ordinarie ledamot i styrelsen.

 

 

Nya sophus  

Nu påbörjar HÖ Allbygg snart arbetet med de nya sophusen som ska vara klara till vintern. De ska även fixa till ett antal broar på området, samt återställa efter branden på Bv 60.

Under arbetstiden kommer byggjobbarna att använda fikarumsdelen i snickerilokalen för lunch och fika e.t.c.

Snickerilokalen är i övrigt öppen som vanligt.

 

 

 

 

 

 

Styrelsen

Brf Gärdan