GärdanBladet Oktober 2006

 

  

 

 

 

 

Medlemsmöte

Nu har ni chansen! Kom till medlemsmötet den 25 oktober! Träffa styrelsen, dina grannar, ställ frågor, kom med synpunkter…

Vi i styrelsen är intresserad av att få höra hur ni ser på Burströmskan som bostads-område, vad man kan göra i framtiden…

 

Branden

Renoveringsarbetet med det brandskadade huset fortsätter enligt tidsplan.

 

Garagedörrar

Vi har problem med inbrott i garagen. Sannolikt har inbrotten berott på att dörrarna inte varit låsta. Det är viktigt att ni ser till att garagedörren blir ordentligt låst.

Ett tips! Använd den lilla "låsknappen" som sitter på insidan av dörren, när man för den till höger går dörren automatiskt i lås när man stänger. Tänk på att ni delar garaget med andra.

 

Fläktar

Du som går i fläktbytartankar vill vi informera om att alliansfläktar kommer att bli standard som hushållsfläkt när vi byter fläktsystem inom hela området. Detta installeras nu i huset som återställs efter branden. För resterande hus finns ingen exakt tidsplan.

 

Hobbyvärd efterlyses

Vi tackar vår avgående hobbyvärd Harry Kempén för den tid han varit ansvarig. Efterträdare önskas! Är du denna person kontakta Ingela på vice-värdskontoret. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lägenhetsdörrar

Dörrarna till lägenheterna behöver skötas om för att hålla livslängden på dem. Om du inte har egen olja för det ändamålet kommer du att kunna köpa en flaska till reducerat pris på vicevärdskontoret. Kolla med Ingela att oljan finns på kontoret.

  

Förråd

Observera! Du som har förråd, kolla med ditt försäkringsbolag vilka regler som gäller vid förvaring. Vi har bland annat uppmärksammat att många har sina saker direkt på golvet, blir något skadat är det inte säkert att din försäkring gäller.

 

Grovsopor

Grovsopor får inte kastas i eller utanför våra soprum. Du ansvarar för bortforsling av dina grovsopor.

 

 

För bokning av släp, kontakta fastighetsskötarna, Kenneth 070-65 744 80

eller vicevärdskontoret, tel 67 776.

Betalning sker till Ingela   vicevärdskontoret.

Hyra av släp, 20 kr/timme eller 100 kr/dag.

 

 

  Det finns tapetserarbord att hyra.

Det kostar 50 kr för 7 dagar. Du bokar och betalar på vicevärdskontoret, tel  67 776.

 

 

 

 

Glöm ej medlemsmötet!

Vi ser framemot att få möta alla hyresgäster!