GärdanBladet

                           12 februari -06 

 

 

 

Hej alla Gärdanbor, så var det dags för senaste nytt…

 

Ombyggnaden fortskrider som planerat… ComHem är klara med sin uppgradering av TV-nätet. Vårsolen börjar snart värma och Trädgårdsgruppen kommer att träffas under mars/april.

 

 


 

 

Trafikinformation

 

Trafikhindren har satts ut på grund av att våra trafik- och parkeringsregler inte respekteras. Reglerna gäller boende och besökande. 

För allas säkerhet och trevnad tänk på att gårdarna inte är parkeringsplatser eller genomfartsleder… Vid behov är det OK att köra in på gårdarna tillfälligt för i- och urlastning, men tänk på hur du ställer bilen.

 

 

 

 

 

Styrkehallen

När ni efter träningen lämnar styrkehallen skall ni inte låsa ytterdörren. Bastuvärdarna ansvarar för detta.

 

Snöskottning

För att undvika att din bro blir isig, försök skotta eller sopa av bron under helgen om det snöat mycket.

 

Energispartips!

När du köper vitvaror, kyl, frys med mera tänk på att köpa energiklass A. Detta hjälper oss att hålla ner vår elförbrukning.

 

Sopsortering

För att underlätta för våra fastighetsskötare Kenneth och Bosse är det viktigt att vi hyresgäster sorterar soporna efter bästa förmåga. Slarvar vi med detta medför det en höjd avgift till Renhållningen. Detta kan resultera i en hyreshöjning… så för att undvika detta tänkt på att…

 

 

 

 

 

Bortforsling av grovsopor/möbler

Föreningens fastighetsskötare sköter inte om bortforsling av hela bohag. Du har möjlig-het att hyra Gärdan’s släpvagn dagtid och kvällstid. Detta gäller under förutsättning att våra fastighetskötare inte behöver släpet under arbetstiden som är klockan 07.00-16.00. Släpet hyrs ut vardagar klockan 07.00-21.00.

 

Du som inte har möjlighet att själv forsla bort grejer till exempel till Kronan kan få hjälp med detta av våra fastighetsskötare.

 

Bokning av släp och hjälp med bortforsling av grejer sker hos fastighetsskötarna, Kenneth 070-65 744 80, Bosse 070-66 144 80 eller vicevärdskontoret, tel 67 776. Betalning sker till Ingela   vicevärdskontoret.

Hyra av släp, 20 kr/timme eller 100 kr/dag.

Bortforsling av grejer 50 kronor.

 

 

Nyhet!

Nu finns det tapetserarbord att hyra. Det kostar 50 kr för 7 dagar. Du bokar och betalar på vicevärdskontoret, tel 67 776.

 

 

 Styrelsen

 Brf Gärdan