GärdanBladet 14 juni 2005

 

 

 

 

Skanska fixar markjobb källarlösa hus

Du lyckliga Gärdanbo som är hemma om dagarna har kunnat se att marken har återställts vid våra källarlösa hus. Skanska fixar gräsmattor och asfaltering efter fjolårets anslutning av tappvarmvatten till fjärrvärmenätet. Var rädd om nysådden och vi kan väl hoppas på lite regn så gräsfröna gror fort och vi får grönt och fint. 

 

Hyreshöjning i oktober

Vid årsstämman fick vi besök av vår förvaltare Castor och  Christer Brander som så bra supportade oss på årsstämman i Örnäsgården.

Vid detta besök fick styrelsen rådet av Christer Brander att belasta våra hyresavier oktober-december med en hyreshöjning på 2,5% på grund av vår stora reparation som pågår från och med mars 2005 till och med december 2006.

 

NCC’s container har fått ovälkommet besök

Tyvärr har oärliga människor hittat vägen till Gärdan och NCC’s container och stulit verktyg. Nu har våra entreprenörer larmat sina containers och dessa tjuter i 15 minuter om de öppnas på felaktigt sätt.

Hör vi att larmet går på någon container ringer vi Securitas på telnr 21 13 20.  

 

Odlingsgrupp 

Odlingsgruppen består idag av följande personer:

Ingri Vestin

Erling Qvarnström

Britta Fjellner

Jeanette Johansson

Ann-Marie Ek

Doris Lundin

 

Städning av cykelförråd och vårstädning

Tiden har sprungit iväg alldeles förskräckligt och vi har inte hunnit med någon officiell städdag då vi skulle fixa ute och inne i cykelförråd. Vi kommer i stället, efter en skön sommarledighet, att ta itu med detta. Anslag om när du skall ha märkt din cykel eller spark kommer att sättas upp i trapphusen.

 

Avslutningsvis vill önska alla er en riktigt varm och skön sommar, där sol & bad och många sköna varma sommardagar väntar er.

 

Styrelsen Brf Gärdan