GärdanBladet 21 jan 2005

 

Sökes: hobbyvärd 

Vi ska ”pensionera” Bo Josefsson från sitt uppdrag som hobbyvärd.

Är du intresserad av att få information om ”tjänsten” ring Harry Kempéntel 182 76. Skriftlig ansökan lämnar du till fastighetskontoret senast 8 februari.

 

Sökes: fler intressenter till Odlingsgruppen 

Bara två Gärdanbor är intresserade att starta gruppen till våren.

Anmäl ditt intresse till fastighetskontoret senast 8 februari.

 

Reparation garagedörrar

Nu har vi fått klartecken från NCC att de börjar arbeta med reparationen av garageportar i början av februari.

 

Hur ser det ut i ditt trapphus?  

Vi har vid syn av våra trapphus den 15 januari 2004 kl 14.00-16.45 funnit att många boende förvarar diverse grejor i trapphuset (bord, stolar, hundfoder, cyklar, spark, grill, dator, skidor, skor, skoställ, dörrmatta, drickbackar).

Vi vill göra dig uppmärksamma på att det i våra ordningsföreskrifter, klar och tydligt står, att detta inte är tillåtet. Endast barnvagn är tillåtet att förvara i trapphus.

Dörrmatta utanför dörren får du har, men då ska du ta bort den på angiven städdag så att städning kan utföras. Du ser på anslagstavlan i entrén vilken dag städning utförs.

Vår städfirma har också meddelat att detta problem orsakar att städningen inte kan utföras till full belåtenhet i vissa trapphus.

Du som ställt in grejor i trapphuset uppmanas att snarast se till att plocka bort det. Ny syn av trapphusen kommer att ske den 5 februari 2005 och eventuellt kvarlämnade grejor kommer att plockas bort och föras upp till Kronan.

 

Etapp 2 – renovering badrum/wc  

Vi har alla fått besök av ”mögelhunden” Patrik Stöckel/NCC. Vi har nu besiktningsprotokoll på alla badrum/wc och vet i vilket skick fastigheten är. Du som har skrivit en fråga kommer att få svar på den när alla frågor är utredda. Idag kan vi inte presentera någon tidplan. Återkommer …

 

Ett fång rosor till …     

Grejer och Sari Hedlund som har jobbat i vår styrkehall. De har köpt in nya redskap och målat om lokalen. Låsbyte till lokalen har gjorts så alla som tidigare kvitterat ut nycklar kan från och med 24 januari titta in till fastighetskontoret för utbyte av dessa.

 

 

 

Styrelsen Brf Gärdan